Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir Adliyesi'nde bomba paniği!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir Adliyesi'nde bomba paniği!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir Adliyesi'nde çöp bidonu içerisine bırakılan şüpheli paket bomba paniğine neden oldu. Fünye ile patlatılan paketin içinden mont çıktı.

İzmir Adliyesi C blok girişinde bomba paniği yaşandı. Vatandaşların ve adliye personellerinin girdiği kapı kısmında bulunan çöp bidonu içine bırakılan şüpheli paketi gören vatandaşlar, durumu hemen adliye karakolu polislerine bildirdi. Adliye polis karakol amiri ile polisler, şüpheli paket çevresinde tedbir aldıktan sonra durumu bomba imha uzmanı ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen bomba imha uzmanları, özel kıyafetlerini giyerek şüpheli pakete fünye yerleştirdi. Uzmanlar, çöp bidonu içine bırakılan şüpheli paketi fünye ile patlattı. Paketin içinden mont çıkınca polis ve vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Adliye karakol ekipleri, paketi çöp içine bırakan vatandaşı tespit etmek için kamera kayıtlarını incelemeye aldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...