Kocaeli'de servis minibüsüyle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kocaeli'de servis minibüsüyle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde servis minibüsüyle otomobilin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 5'i üniversite öğrencisi 7 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü öldü, 7 kişi ise yaralandı. Kaza bugün öğle saatlerinde, D-100 karayolu Kartepe Eşme mevkiinde meydana geldi. Yol yapım çalışması nedeniyle ikiye bölünen yolda Sakarya istikametine gitmekte olan Halil Öksüz idaresindeki 01 TV 765 plakalı otomobil ile karşı istikametten gelmekte olan Atilla Uçtu idaresindeki 54 S 0223 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada hasar gören otomobilin içerisinde sıkışan Halil Öksüz, eşi Emine Öksüz, minibüs sürücüsü Atilla Uçtu, araçta bulunan Gizem Yılmazer, Tuğba Kayıkçı, Mehmet Duman, Edanur Birgin ve Merve Uyudost yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındılar. Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halil Öksüz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapanırken, araçların yoldan kaldırılmasıyla yol ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...