Teröre karşı ramazan seferberliği

Düzenleyen:
Teröre karşı ramazan seferberliği

GÜNDEM Haberleri

“Sürekli bölge halkının yanında olacağız, birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz” diyen Başbakan Binali Yıldırım’ın onayıyla, heyet kuruldu

Oğuzhan ŞAHİN

“Türkiye’yi terör belasından mutlaka kurtaracağız” diyen Başbakan Binali Yıldırım, kurmaylarına “Ramazan” talimatı verdi. AK Parti’nin ilk Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, terörün psikolojik etkisinin kırılması amacıyla çalışma yapılmasını isteyen Yıldırım’ın onayıyla, üç Genel Başkan Yardımcısının katılımıyla heyet oluşturuldu. Özellikle Ramazan ayında, bölgede özel çalışma yürütülecek. Ramazan ayının bir fırsat olduğunu hatırlatan Yıldırım, “Sürekli bölge halkının yanında olacağız, birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz” dedi. Bu kapsamda, gerekli çalışmalar ve planlamaların yapılması için de, Doğu ve Güneydoğu’dan milletvekili seçilmiş üç Genel Başkan Yardımcısını görevlendirdi. AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Aktay (Siirt) koordinesinde çalışacak ekipte, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık (Malatya) ile Mali ve İdari İşler Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz (Bitlis) yer aldı. Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Adaylığı açıklanır açıklanmaz, soluğu Diyarbakır’da almıştı. Teröre karşı kararlı mesajlar veren Yıldırım, başbakan olarak da yine ilk gezisini Cumhurbaşkanı ile birlikte hafta sonunda Diyarbakır’a gerçekleştirmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...