Vezneciler'deki saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri

Vezneciler'deki saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısında şehit olan 7 polis ile hayatını kaybeden 4 sivilin kimlikleri açıklandı.

Vezneciler’deki hain saldırıda polis memurları Kayserili Ramazan Kırboğa, Kırıkkaleli Emrah Pekdoğan, İstanbullu Kadir Cihan Karagözlü, Yozgatlı Duha Beker, Gökhan Topçu ve aracı kullanan Afyonkarahisarlı Yaşar Özlem ile kimliği henüz açıklanmayan bir polis şehit olurken, Esra Tekin, Hakan Tekin, Elif Tutuş İnce, Ahmet Bayraktar ile kimliği tespit edilemeyen bir vatandaş hayatını kaybetti.

İstanbul Valisi'nin verdiği bilgiye göre; şehit olan 7 polis ve 4 sivilin cenazeleri Yenibosna’daki Adli Tıp morgundaki işlemlerin ardından ailelere teslim edildi.

Vezneciler'deki saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri

ŞEHİT POLİS KADİR CİHAN KARAGÖZLÜ
Patlamada şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Kadir Cihan Karagözlü’nün Zeytinburnu’ndaki evine ateş düştü. Altı ay önce evlenen 2 yıllık polis memurunun acılı babası Zeki Karagözlü büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Ramazanda hiç olmaması gereken şeyler oluyor. Vahşice, insanlık dışı bir hareket. Acımız çok büyük. En son iftarı birlikte yaptık. Sabah sahura kalktı, namazını kıldı ve gitti. İki saat sonra vefat ettiğini öğrendik” dedi.

Vezneciler'deki saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri

ŞEHİT POLİS YAŞAR ÖZLEM

Saldırıda şehit olan polis memuru Yaşar Özlem’in, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu kaydedildi. 1 yıllık polis memuru Özlem’in, babasını çocuk yaşta trafik kazasında kaybettiği belirtildi.

Polis olmadan önce Sandıklı Fatih Mahallesi’ndeki iki katlı evin üst katında annesiyle birlikte oturan Yaşar Özlem’in, göreve başlamasının ardından annesini de alarak İstanbul’a geldiği öğrenildi.

ŞEHİT POLİS EMRAH PEKDOĞAN

Hain saldırıda şehit olan henüz 2 yıllık polis memuru 22 yaşındaki Emrah Pekdoğan’ın acı haberi Kırıkkale’deki ailesini yıktı. Şehit babası Mehmet Pekdoğan, ’Kimi kime şikayet edeyim. Yavrum bir hafta önce bir yakınımızın düğününe gelmişti ve gitti. Kurban olduğum Allah törer belasını ıslah etsin. Başka ne diyeyim, vatan sağ olsun” dedi. Şehit Pekdoğan’ın cenazesi bugün Kırıkkale Nur Camii’nde kılınacak namazdan sonra şehitlikte toprağa verilecek.

ŞEHİT POLİS RAMAZAN KIRBOĞA

Şehit polis memuru Ramazan Kırboğa’nın (35) Kayseri’deki baba evine acı haber ulaştı. Kayseri’nin merkez Kocasinan ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde oturan Makbule ve Süleyman Kırboğa çifti, 11 çocuğundan oğulları Ramazan’ın şehit olduğu haberini alınca yıkıldı. Kırboğa bugün Ziya Gökalp Mahallesi Abdulkadir Geylani Camii’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Polis Şehitliği’ne defnedilecek.

ŞEHİT POLİS DUHA BEKER

Polis memuru Duha Beker’in Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde yaşayan yakınlarına da şehadet haberi verildi. Şehit Beker’in (22), Yeni Mahalle’de oturan amcası Hayrettin Beker’e acı haber yetkililerce verildi. Beker’in oturduğu ev ve sokağa  Türk bayrağı asıldı, belediye tarafından evin önüne taziye çadırı kuruldu. .

Şehit Beker’in bir yıllık polis memuru ve bekar olduğu kaydedildi.

VEZNE GÖREVLİSİ ELİF TUTUŞ İNCE

Vezneciler’deki saldırıda hayatını kaybeden 1987 doğumlu Elif Tutuş İnce de saldırı bölgesine yakın bir bankada vezne görevlisi olarak çalışıyordu. 1.5 yıllık evli olan Tutuş İnce işe giderken bombanın hedefi oldu. Tutuş’un cenazesi bugün Malatya’da defnedilecek.

MAĞAZA MÜDÜRÜ AHMET BAYRAKTAR

Saldırıda hayatını kaybedenlerden biri de 53 yaşındaki Ahmet Bayraktar. Laleli’de bir mağazada müdür olarak çalışan Bayraktar da iş yerine giderken hayatını kaybetti.

ESRA-HAKAN ÇETİN ÇİFTİ DE TERÖR KURBANI

Hayatını kaybeden 40 yaşındaki Esra ve Hakan Tekin çifti, her sabah olduğu gibi dün sabah da işe gitmek için aynı güzergahı kullandı. Olimpos Yayıncılık’ın sahibi Hakan Tekin, İstanbul Üniversitesi’nde memur olarak çalışan eşi Esra Tekin’i işe bıraktığı sırada bombalı terörün hedefi oldu. Karı kocanın cansız bedeni cenaze arabasında da yan yana yer aldı.

Vezneciler'deki saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...