HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diyarbakır Valisi, patlamadaki bilançoyu açıkladı

Düzenleyen: /
Diyarbakır Valisi, patlamadaki bilançoyu açıkladı
Diyarbakır, Diyarbakır Patlama, Dicle Patlama, Diyarbakırda Son Durum, Diyarbakır Valisi, Haber

GÜNDEM Haberleri

​Diyarbakır Valiliği, Dicle ilçesinde meydana gelen patlamada, 1’i ağır olmak üzere 2 polis memuru ve 6 vatandaşın yaralandığını duyurdu.

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Ergani Caddesi üzerinde polis aracının geçişi sırasında büyük bir patlama oldu, olay yerine ambulanslar gönderildi. PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırı ile ilgili Vali'den açıklama geldi. Diyarbakır Valiliği, Dicle ilçesinde saat 10.20 sıralarında meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “İlimiz Dicle ilçesi Ergani Caddesi hastane civarında bir patlama meydana gelmiştir. Olayda ilk belirlemelere göre, 1’i ağır olmak üzere 2 polis memurumuz ve 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar hastaneye kaldırılarak, tedavilerine başlanmıştır. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir” denildi. 

BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI
Patlamanın ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Patlamanın yaşandığı bölge giriş ve çıkışlara kapatılırken, bölgede operasyon başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...