Ölen kimin umurunda! Sosyal medya FIRSATÇILARI!

Düzenleyen:
Ölen kimin umurunda! Sosyal medya FIRSATÇILARI!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını bazılar siyasi ranta çevirme derdine düştü.

Sosyal medya üzerinden kara propaganda ve algı operasyonlarına başvuranlara bazı CHP’li vekiller de katıldı. Tüm Türkiye halkının meydana gelen menfur saldırı sonrasında birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gereken bir günde atılan tweetler terör propagandasından farksızdı.
- Dünya bu saldırıyı kınarken gazeteci Mirgün Cabas onca ölü ve yaralıyı hiçe sayıp, “Yayın yasağı geldi, demek ki bir şey olmamış” demesi tepkilere sebep oldu.
- “İran ile bir savaş çıksa İran’ın safında olurum” diyerek milyonların tepkisini çeken CHP milletvekili Eren Erdem, “Paralel” çetelerin uydurduğu ‘Hükümet DAEŞ’e silah taşıyor’ iftirasını dün de kullandı: “Saldırıyı MİT’in silah verdiği, tüm hücreleri görmezden gelinip bizzat AKP tarafından desteklenen IŞİD yapmış.”
- CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel de fırsatçılık yapıp twitter üzerinden hükümete yüklendi. CHP’li vekil Paris ve Brüksel saldırıları sonrası attığı tweetlerde terörü kınarken Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen saldırı sonrası AK Parti’yi terörle iş birliği yapmakla suçladı.
- Koray Çalışkan da aynı fırsatçılığı yapıp eski tweetlerini unuttu. ABD saldırısı sonrası yayın yasağına sesini çıkarmayan Çalışkan, bu defa yayın yasağı getiren hükümeti topa tuttu.
- Tuncay Opçin “Masum insanlara terörist dersen, maksadının aksiyle tokat yersin” tweetiyle sorumlu olarak hükümeti gösterdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...