PKK medyasından inanılmaz Bahoz Erdal hatası!

Düzenleyen:
PKK medyasından inanılmaz Bahoz Erdal hatası!

GÜNDEM Haberleri

Bahoz Erdal’ın öldürülmesinin ardından, sadece PKK medyası ve diğer bazı medya kuruluşları amatörce bir algı çalışmasına başladı.

PKK’nın elebaşlarından ‘Bahoz Erdal’ kod adlı Fehman Hüseyin’in Suriye’de öldürülmesinin ardından sosyal medya, PKK medyası ve diğer bazı medya kuruluşları üzerinden ‘Bahoz Erdal ölmedi’ propagandasına başlandı. Önce Al Jazeera'nın 2014 yılında yaptğı röportaj yeniymiş gibi yayınlandı.

EL CEZİRE YAYINLAMADAN SAATLER ÖNCE "EL CEZİRE KAYNAKLI" HABER YAYINLADILAR

Ardından Bahoz’un Al Jazeera muhabirine telefonla "ölmedim" dediği iddia edildi. Bu haberi Al Jazeera'dan saatler önce PKK'nın yayın organı ANF'nin kaynak göstererek servis etmesi, amatörce yapılan algı çalışmasını gözler önüne serdi.

DURAN KALKAN TEK KELİME ETMEDİ

Örgütün elebaşlarından Duran Kalkan, Bahoz Erdal'ın öldürülmesinin ardından ilk kez kameralar karşısına geçti. PKK'lı Duran Kalkan Bahoz Erdal'ın öldürülmesine ilişkin tek kelime etmemesi ise dikkat çekti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...