Darbedeki FETÖ parmağı

Düzenleyen:
Darbedeki FETÖ parmağı

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklananların itirafları ve ortaya çıkan deliller, darbe girişiminin FETÖ tarafından yapıldığını kesin bir şekilde ortaya koydu.

Türkiye’yi 15 Temmuz günü kanlı bir darbe girişimiyle karşı karşıyı bırakan FETÖ lideri Fethullah Gülen, Batılılar tarafından korunuyor. ABD ‘delil gösterin’ diyerek Gülen’i iade etmeye yanaşmıyor. Oysa kanlı ortaya çıkan birçok delil, kanlı darbe girişiminin arkasında FETÖ’nün parmağının olduğunu ortaya koydu. İşte o deliller:
1- AKAR’IN İFADESİ:  Kanlı gecede cuntacılar tarafından rehin alınan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, darbeci askerlerden Tuğg. Hakan Evrim’in “Sizi kanaat önderimiz Fetullah Gülen ile görüştürelim” dediğini anlattı.
 2- TANKTA ÇIKAN POLİS:  Daha önce FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle açığa alınan eski İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı, Vatan Caddesi’nde bir tank içerisinde, asker üniformasıyla yakalandı.
 3-YAVERİN İTİRAFLARI:  Genelkurmay Hulusi Akar’ın tutuklanan emir subayı Yarbay Levent Türkkan, karargaha atandıktan sonra FETÖ adına verilen görevleri yerine getirmeye başladığını ve dinlemeler yaptığını itiraf etti. Türkkan, askeri liseye giriş sınavından önce soruların Gülenciler tarafından kendisine verildiğini söyledi.
 4-İMAMLARIN DEŞİFRESİ:  SAT komandolarının imamı olduğu iddia edilen Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) uzmanı Kemal Işıklı, kumpasları açığa çıkardı. FETÖ’nün jandarma imamlarından Hasan Bektaş, FETÖ’nün en büyük suç örgütlerinden biri olduğunu söyledi ve her şeyi anlattı. Tutuklanan Sivas 5’inci Piyade Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, FETÖ adına hareket ettiğini, kanlı gece emir anlamına gelecek bir yazı aldığını söyledi. Danıştay Tetkik Hakimi Ebubekir Başel, yargıdaki FETÖ yapılanmasını deşifre etti.
 5- HAİN LİSTE:  MİT tırları soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğgeneral Hamza Celepoğlu’nun adı cuntaların görev vereceği askerlerin listesinde çıktı. Liste, Adana ve Hatay’daki paralel tezgahı gözler önüne serdi.
 6- GÜLEN’İN TEHDİDİ:  FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, ilk gün kalkışma ile bir ilgisinin olmadığını söyledi ancak ilerleyen günlerde, millete “ahmak” dedi ve “Hayatta kalırlarsa eğer yaptıklarından utanacaklar ve keşke diyecekler fakat öbür tarafta da keşke diyemeyecekler” tehdidinde bulundu.
 7-DOLARLARDAKİ İŞARET:  Darbe girişimi bir komediyi de gözler önüne serdi. FETÖ’nün cuntacı fedailerinin ceplerinde, Gülen’in okuyup üflediği 1 dolarlar çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın otelini bombalayan yüzbaşının üzerinden Gülen’in duası çıktı.
 8-TELEFON KAYITLARI:  Paralelcilerin what up konuşmaları, FETÖ’cülerin vatan hainliğini açığa çıkardı. Bir whatsapp konuşmasında paralelciler “Abiler herkes işini gücünü bıraksın, askerin müdahalesine yardımcı olmalarını temin etsin. Askere direnenlerin direncini kırsınlar” mesajları toplu halde emir alındığını ortaya koydu.
 9- TÜRKSAT’TAKİ EKİP:  TÜRKSAT’ı basan darbecilerin, bütün yayınları kesip sadece darbecilerin sesini duyurmak için yanlarında FETÖ’ye bağlı Samanyolu TV’den ve TÜBİTAK’tan atılan kişilerden oluşan bir yayın ekibi getirdikleri tespit edildi.
 10- HAİN SALDIRILAR:  Terörle mücadele sırasında verilen şehit sayısının artmasında FETÖ’nün parmağı çıktı. Telsiz görüşmelerinde PKK’nın paralelci askerlerden bilgi aldığı belirlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...