Kurumları farklı amaçları aynı!

Düzenleyen:
Kurumları farklı amaçları aynı!

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz başarısız darbe girişimi ardından hain örgüte üye olan kişilerin akrabalık ilişkileri dikkati çekiyor.

Tüm yurtta FETÖ’ye yönelik kapsamlı operasyonlar sürerken, soruşturmalarda genellikle örgüt üyelerinden birinin FETÖ’yle bağlantı kurduğunu ardından aileden biri veya birkaçını cemaatte çektiği anlaşıyor. Örgüt sayesinde bir yere gelen bu kişiler ardından aile boyu FETÖ’nün işlerine koşuyor. Tüm bunlar ortaya çıkınca da bu isimler kendini temize çıkarma yarışına düşüyor. İşte darbe sonrası ortaya çıkan paralelcilerin akrabalık ilişkileri: 
¥ Darbeci askerlerden son firari Yüzbaşı Burkay Karatepe’nin Eskişehir’de gözaltına alınan kız kardeşi Ayşe Nurala Karatepe tutuklandı. Karatepe’nin babası Şevki Karatepe de bir süre önce içeri alındı.
¥ FETÖ soruşturmasında Tuğamiral Hasan Kulaç, Jandarma Kurmay Albay Ömer Kulaç ve Yargıtay Üyesi Hüseyin Kulaç kardeşler  tutuklandı. 
¥ Örgütün sır küpü Adil Öksüz her yerde aranıyor. FETÖ’ye para toplayan akademisyen kardeşi Ahmet Öksüz’de tutuklandı. Adil Öksüz’ün kayınpederi Cevat Yıldırım’da cezeevinde...
¥ Darbenin lideri olarak gösterilen eski Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Akın Öztürk tutuklandı. Öztürk’ün damadı olan terörist pilot Hakan Karakuş da cezaevinde. Damadın kardeşi V.K. ise  darbeden 2 gün sonra “acilen” Tunceli, Ovacık’a tayin istemiş ve açığa alınmıştı.
HERKESTEN GİZLEMİŞLER!
¥ Iğdır’da gözaltına alınan polis memuru Mükremin Küçükberber ile TSK’dan ihraç edilen ve tutuklanan eski Garnizon ve 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Ekrem Küçüberber’in kardeş oldukları ortaya çıktı. Aynı kentte görev yapan kardeşler akrabalıklarını herkesten gizlemişler. 
¥ Fuat Avni hesabını yöneten astsubay Mustafa Ülger ile kardeşi tutuklandı. 
¥ Adana’daki İncirlik Üssü’ndeki 10’uncu Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral Bekir Ercan Van’ın yanında, görev yapan Uzman Çavuş Muhammet Emrah Kuzu’nun, Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu’nun oğlu olduğu ortaya çıktı. Tutuklanan Kuzu’nun, Cumhurbaşkanı’nı hedef alan Zekeriya Kuzu ile İncirlik Komutanı Tuğgeneral Van arasındaki irtibatı sağladığı anlaşıldı. Baba-oğul olmaları nedeniyle aralarında sık yapılan telefon görüşmelerini de kimse fark edemedi. 

Kurumları farklı amaçları aynı!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...