HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Kırmızı fularlı kız'ın anne ve babası gözaltına alındı

Düzenleyen: /
'Kırmızı fularlı kız'ın anne ve babası gözaltına alındı
Kırmızı Fularlı Kız, Kırmızı Fularlı Kızın Annesi, Kırmızı Fularlı Kızın Babası, Gezi Parkı, Terörist, Haber

GÜNDEM Haberleri

Gezi Parkı protestoları sırasında 'Kırmızı fularlı kız' olarak gündeme gelen, daha sonra terör örgütü PKK saflarına katıldıktan sonra Suriye’nin kuzeyindeki Rakka’da öldürülen Ayşe Deniz Karacagil'in anne ve babası, Beyrut dönüşü İstanbul’da gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Ayşe Deniz Karacagil'in cenazesine katılmak üzere 13 Haziran'da Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan Suriye’nin kuzeyindeki Ayn El-Arab (Kobani) bölgesine geçen Karacagil'in annesi Nuray Erçağan ile babası Ömer Karacagil, cenaze töreni sonrasında bu sabah Lübnan’ın başkenti Beyrut'tan uçakla Türkiye’ye döndü. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Karacagil ve Erçağan, pasaport kontrolü sırasında haklarında ‘terör örgütü propagandası' yapmak suçlaması ile yakalama kararı çıkması üzerine güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Sabiha Gökçen Havalimanında bulunan polis merkezi amirliğine götürülen Erçağan ve Karacagil, buradaki işlemlerinin ardından Kartal'da bulunan İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.
Gezi Parkı protestoları sırasında 'Kırmızı fularlı kız' olarak gündeme gelen, daha sonra terör örgütü PKK saflarına katıldıktan sonra Suriye’nin kuzeyindeki Rakka’da öldürülen Ayşe Deniz Karacagil'in anne ve babasının Rakka'dan Lübnan'ın başkenti Beyrut'a nasıl ulaştıkları bilinmiyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...