Karabük'te uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

Düzenleyen:
Karabük'te uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

GÜNDEM Haberleri

Karabük merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Karabük ile birlikte İstanbul, Sakarya ve Zonguldak’ta uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon yaptı. Polis ekipleri tarafından 4 ilde belirlenen adreslere yapılan baskınlarda şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda evlerinin alt katındaki boş ahırda, toprağa gömülü kavonoz içinde 5 kilo kubar esrar ile bir ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden H.S., Y.Y., B.B., M.B. ve S.B. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken E.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...