Bahçeli'den vize krizine ilişkin ilk açıklama!

Düzenleyen:
Bahçeli'den vize krizine ilişkin ilk açıklama!

GÜNDEM Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında ABD ile yaşadığımız vize krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli konuşmasında, "Bir kızılderili sözünde aynen şöyle denilidir; Dur, dinle. Hep konuşursan hiçbir şey duyamazsın. " ifadelerine yer verdi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bu toplantıda Bahçeli vize krizine ilişkin ilk kez konuştu.

İşte MHP liderinin ABD ile yaşadığımız vize krizine ilişkin yapmış olduğu o açıklama;

"Barzani'nin arkasından itekleyenler, onu şekillendirenler Trump'ın çevresindeki karanlık yüzlerdir. ABD konsolosluğunda çalışan bir şahsın, bir süre önce tutuklanmasından sonra büyükelçilik skandal bir karara imza atmıştır. 8 Ekim'den itibaren göçmen olmayan vize işlemleri askıya alınmıştır. Anında misilleme yapılmıştır. ABD neyi amaçlamaktadır. Hani dosttuk? Kısa zamanda değişen ne oldu? ABD'nin vize ile değil, insanlığın değerleri ile, mazlumların dertleri ile ilgilenmesi ve bir müttefikini kaybetmemesi tavsiyemizdir. Bir kızılderili sözünde aynen şöyle denilidir; Dur, dinle. Hep konuşursan hiçbir şey duyamazsın."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...