Erdoğan-Tillerson görüşmesi 3 saat 15 dakika sürdü

Düzenleyen:
Erdoğan-Tillerson görüşmesi 3 saat 15 dakika sürdü

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen ve saat 19.41’de başlayan görüşle 3 saat 15 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda  bulunmak üzere Türkiye'de bulunan ABD Dışışleri Bakanı Rex Tillerson'ı kabulü  sona erdi. Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı kabulü saat 19.41'da başladı ve saat 22.55'de bitti. 3 saat 15 dakika süren kabulde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da hazır bulundu.Erdoğan’ın ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ı kabulünde, Türkiye'nin öncelikleri ve beklentileri açık bir şekilde Tillerson'a iletildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışma ziyareti için Türkiye'de bulunan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Beştepe’de gerçekleşen kabulde, başta Suriye ve Irak olmak üzere bölgesel gelişmeler, terörle mücadele meselesi ve ikili ilişkiler ele alındı. Görüşmede Türkiye’nin tüm bu konulardaki önceliklerinin ve beklentilerinin ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’a açık bir şekilde iletilmiş olduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...