HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Afrin'den kaçan teröristler bölgeyi yakıp yıkarak ayrıldı

Düzenleyen:
Afrin'den kaçan teröristler bölgeyi yakıp yıkarak ayrıldı
Afrin, Pkk, Terörist, Haber

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri, hiçbir sivilin malına ve canına zarar vermeden Afrin merkezi ele geçirirken, teröristler yakıp yıkarak bölgeden ayrıldı.

Zeytin Dalı Harekatı'nda teröristlerden temizlenen Afrin'de, YPG/PKK'dan geriye çok sayıda tahrip edilmiş yapı ve araçlar kaldı.

BİNALARIN DUVARLARINI YIKTILAR
Afrin ilçe merkezi ile Racu belde merkezinde çok sayıda bina ve dükkanda, teröristlerin duvarlara içlerinden geçebileceği genişlikte açtığı delikler bulunuyor.

YPG/PKK, bölge halkını savunma adı altında yaptığı tahribatla sivillere ait pek çok bina ve dükkanının duvarını yıktı.

Duvarlarında gedikler oluşan dükkanlar kullanılamaz durumda. Öte yandan teröristler, yapılara büyük maddi hasar vermelerine karşın, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) karşısında meskun mahal savaşına girmeye cesaret edemediği için bu deliklerin çoğunu kullanamadan kaçtı.

Afrin'den kaçan teröristler bölgeyi yakıp yıkarak ayrıldı

ARAÇLAR KÜL OLDU
Teröristler kent merkezini terk ederken toplu taşıma, çöp toplama ve yol yapımında kullanılan araçları da yaktı. Çok sayıda aracın bir arada yakılarak tahrip edildiği park yerinde, mazot artıklarının yanmaya devam ettiği görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...