Erdoğan- İnce görüşmesi sona erdi

Düzenleyen:
Erdoğan- İnce görüşmesi sona erdi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ağırladı. 40 dakika süren görüşme sonrasında kısa bir açıklama yapan İnce, "Sohbet ettik, dertleştik. Karşılıklı başarı diledik." dedi. AK Parti adına görüşmeye ilişkin ilk açıklama ise AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan geldi.

Randevu talebi Muharrem İnce’den gelirken, Erdoğan, İnce’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yerine AK Parti Genel Merkezinde kabul etti.İnce, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile birlikte AK Parti Genel Merkezine gelirken, parti girişinde AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş karşıladı.

21.00'de başlayan görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü.

GÖRÜŞME SONRASI İLK AÇIKLAMA: SOHBET ETTİK, DERTLEŞTİK

Görüşme sonrasında kısa bir açıklama yapan Muharrem İnce, "Sohbet ettik, dertleştik. Karşılıklı başarı diledik." dedi.AK Parti'li Mustafa Elitaş da "Güzel bir görüşme oldu. İkisi de birbirlerine başarı dilediler. İkisi de Rizeli'ymiş. Sohbet ettiler." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...