F-16'lar 8 teröristi etkisiz hale getirdi

Düzenleyen:
F-16'lar 8 teröristi etkisiz hale getirdi

GÜNDEM Haberleri

Tunceli merkez kırsalında hava destekli başlatılan operasyonda tespit edilen 8 terörist F-16 uçakları ile etkisiz hale getirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı  tarafından merkez ilçe kırsalında terör örgütlerine yönelik operasyon başlatıldı.Operasyon kapsamında tespit edilen 8 teröristin F-16 uçaklarınca  etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, bölgede operasyonun devam ettiği  vurgulandı. Açıklamada, kent genelinde teröristlerin bulunmasına ve etkisiz hale  getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü kaydedildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA GELDİ

"Tunceli kırsalında keşif ve gözetleme vasıtaları ile karakol/üs bölgelerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 21 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde silahlı 8 terörist etkisiz hale getirilmiştir." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...