HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Pusulaya dikkat!

Düzenleyen: /
Pusulaya dikkat!
Seçim, Genel Seçim, Oy Nasıl Kullanılır, Haber

GÜNDEM Haberleri

Kabine girmeden önce pusulada bir partiye mühür vurulmadığına emin olun.

DÜNYA SEÇİM GÖRSÜN
Bugün yapılan seçim için 8 uluslararası kuruluş ve 415 gözlemcinin Yüksek Seçim Kuruluna akreditasyonu sağlandı. Seçimi Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatından (AGİT) 234, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesinden (AGİTPA) 72, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisinden (AKPM) 35, Akdeniz Parlamenter Asamblesinden (AKDENİZPA) 10, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesinden (KEİPA) 5, Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesinden (TÜRKPA) 15, Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyinden (Türk Konseyi) 21 ve Şanghay İşbirliği Örgütünden (ŞİÖ) 23 olmak üzere 415 kişi süreci takip edecek.
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü özellikle yabancı gazetecilerin seçim sonuçlarını kolaylıkla takip edebilmeleri için Ankara, İstanbul ve Diyarbakır’da basın merkezi kurdu. Genel Müdür Mehmet Akarca, “Ne kadar özgürlükçü, ne kadar tarafsız, ne kadar bağımsız bir ülkede yayın yaptıklarını da bir kez daha anlayacaklar” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...