Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu, Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu, Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Katılım iyi görünüyor, Türkiye genelinde de aldığım bilgiler bunu gösteriyor." dedi.

"TÜRKİYE ÇITAYI CİDDİ MANADA YÜKSELTİYOR"

"Başkanlık sistemiyle artık Türkiye muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmada çıtayı ciddi manada yükseltiyor." diyen Erdoğan, seçim sonuçlarının bir bölümünü İstanbul, bir bölümünü de Ankara'da takip edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ana kadar ciddi bir sıkıntının Türkiye genelinde olmadığını öğrendiklerini belirtti.

TORUNUN ÜZERİNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

Öte yandan o kullandığı zarfı torunlarıyla sandığa atan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torununun üzerindeki Muhammed Ali detayı dikkat çekti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...