HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kaftancıoğlu'ndan skandal açıklama

Düzenleyen: /
Kaftancıoğlu'ndan skandal açıklama
Canan Kaftancıoğlu, Veri Kopyalama, Haber

GÜNDEM Haberleri

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “veri kopyalama’ işini şeffaf belediyecilik adına yaptığını iddia etti.

Habertürk televizyonunda soruları cevaplandıran Kaftancıoğlu, yapılan işlemin basına yansıtıldığı gibi “kopyalama” olmadığını belirterek şunları söyledi: “Ekrem İmamoğlu İBB Başkanı olur olmaz halka söz vermişti, ben şeffaf bir belediyecilik yapacağım diye. Mevcut durumu tablo halinde ortaya çıkarmaya çalıştı. Bu çalışmalardan biri de verilerle ilgili neler yapılmış, kayıt altında neler var, kayıtdışı neler olabilir sorusunun cevabını bulabilmek için diğer birimlerde yapılan çalışma burada tekrarlandı. Ekrem İmamoğlu büyükşehir belediyesini aldığı anda fotoğrafı çekmek istedi. Veri tabanı olayı da kamuoyunda yansıtıldığı gibi veri kopyalama değildi. Mahkeme kararıyla durdurulduğu bilgisi henüz belediyeye ulaşmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...