Müezzinoğlu açıkladı, 'Türkiye kimyasal saldırı tedbirini aldı'

Müezzinoğlu açıkladı, 'Türkiye kimyasal saldırı tedbirini aldı'

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Suriye 'nin kimyasal silah kullanması durumunda, gereken her türlü tedbirin alındığını söyledi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cevapladı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Suriye 'nin kimyasal silah kullanması durumunda, gereken her türlü tedbirin alındığını söyledi. nbsp;Sağlık Bakanı Mehmet Müezinoğlu konu ile ilgili olarak "Gerek AFAD, gerekse Sağlık Bakanlığı'nın bu anlamda her türlü tedbiri aldı. Önceki gün Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay'ın başkanlığında, toplandık. Tabi, arzu ederiz ki hiçbir sıkıntı olmasın, hiçbir vatandaşımıza veya oradaki hiçbir vatandaşa karşı bu tür insanlık dışı suçlar işlenmesin. Ama biz Türkiye olarak, özellikle sağlık alanında her türlü tedbiri aldık. Hiçbir sıkıntı olmayacağını söyleyebilirim, vatandaşlarımız huzurlu olsun." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...