HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

AK Parti İzmir'den aşı iddialarına cevap

Düzenleyen: /
AK Parti İzmir'den aşı iddialarına cevap
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik, Aşı, Korona, Haber

GÜNDEM Haberleri

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik'in sosyal medyada AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli hakkında aşı olduğu iddiasına cevap verdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik, sosyal medya hesabında, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve bir grup yöneticinin Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde korona virüs aşısı olduklarını iddiasını öne sürerek Sürekli'yi hedef almıştı. CHP'li Çelik'in "AK Parti İzmir İl Başkanı ve bir grup yöneticinin Tepecik Hastanesinde aşı oldukları söyleniyor. Bu haber doğru mu sayın il başkanı? Eğer doğruysa sormak isterim sağlık çalışanı mısınız, 65 yaş üstü müsünüz? Yoksa siz de sırasını beklemeyen torpillilerden misiniz?" sözlerine karşılık AK Parti İzmir İl Başkanlığından geldi.

"Kendisi henüz aşı olmamıştır"
CHP'li Çelik'in sosyal medyada yazdıklarına yönelik açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, "Bazı CHP mensupları; İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli ve il yöneticilerimizin aşı olup olmadıklarını merak etmekte ayrıcalıklı olup olmadığını sorgulamaktadır. Bu sorulara yanıtımız şudur: İl Başkanımız Sayın Sürekli, kamuoyuna yaptığı bir açıklamasında, İzmir’deki siyasi partilerin il başkanları ile birlikte aşı olmak istediğini bizzat ifade etmiş ve bir çağrıda bulunmuştur. İfadesinin ve çağrısının arkasındadır. Yani kendisi henüz aşı olmamıştır" cevabını verdi.

Diğer partilerin il başkanlarıyla birlikte aşı olma arzusunda
AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin CHP, MHP ve İYİ Parti il başkanları ile aşı olma arzusunda olduğu belirtilen açıklamada, "İl Başkanımız; yeri ve zamanı geldiğinde İzmirlilere örnek olacak bu adımı il başkanları ile birlikte atmak arzusundadır. Kimsenin şüphesi olmasın ki İl Sağlık Müdürlüğümüz hiçbir zafiyete izin vermeksizin, aşılama planlamasını yapmıştır ve başarı ile uygulanmaktadır" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...