Meral Akşener'den işçi emeklisine bayram öncesi icra şoku

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meral Akşener'den işçi emeklisine bayram öncesi icra şoku

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Karabük’ün merkez ilçesine bağlı Arıcak köyünde yaşayan Yaşar Çınar, 2019 yılında eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a özgürlük istediğini iddia ettiği İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sosyal medya üzerinden hakaret etti.

Akşener’in avukatları aracılığıyla açtığı dava 2 yıl sonunda karara bağlandı. İşçi emeklisi Çınar 4 bin TL para cezası ödemeye mahkûm edilirken, kesilen ceza icra yoluyla alınmaya çalışıldı. Çınar, eleştiriye karşılık açılan dava sonrası Akşener tarafından emekli birinin icraya verilmesine tepki gösterdi. Konuyla ilgili İHA muhabirine konuşan Yaşar Çınar “Millî duygularımız kabardı. Sosyal medyada bir Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş’a özgürlük istediğine dair hakaretimiz olmuştu. ‘Halk aç, yoksulluk var. Öldük bittik’ hikâyeleri ile kendileri de siyasetçi olmaları itibarıyla en basit eleştiriye bile tahammül etmeyip vatandaşı icraya verebiliyorlar. Bu nasıl siyaset, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Emekli adamım. Bunların yaptığı siyaset değil, yalandan başka bir şey değildir” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...