Çatışmada yaralanan askerlere Bakan Akar'dan ziyaret

Düzenleyen:
Çatışmada yaralanan askerlere Bakan Akar'dan ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında yaralanan askerlere moral verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), hain terör örgütü PKK'ya yönelik Irak kuzeyinde başlattığı "Pençe-Şimşek" ve "Pençe-Yıldırım" operasyonlarını sürdürüyor. Mehmetçik, dağları teröristlere dar ediyor. Yaşanan çatışmalarda ara ara acı haberler de geliyor. Yaralanan askerler, Ankara  Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor. Bu askerlere moral vermek isteyen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sürpriz bir ziyarette bulundu. Bakan Akar, hastaneye giderek yaralı Mehmetçiğe moral verdi. Ziyarete dair fotoğraflar, Milli Savunma Bakanlığının resmi Twitter hesabında paylaşıldı. Fotoğrafların altına da şu not düşüldü: Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımızı ziyaret etti. Onların sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...