HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Batıda salgın, doğuda kuraklıktan şikâyet var

Düzenleyen: /
Batıda salgın, doğuda kuraklıktan şikâyet var
Ak Parti, Salgın, Kuraklık, Haber

GÜNDEM Haberleri

Meclis’in tatile girmesiyle AK Parti milletvekilleri sahaya inip halkı dinledi. İlk izlenimlere göre, vatandaşın iki ana gündemi ekonomik sıkıntı ve Covid-19 salgınının getirdiği olumsuzluklar… Kanaat önderleri, STK’lar, eski siyasetçiler ve esnafla yapılan görüşmelerde, ekonomide yeni adımların atılması gerektiği gündeme geldi.

YÜCEL KAYAOĞLU

TBMM’nin tatile girmesinden sonra, parti yönetiminin yaptığı planlama doğrultusunda seçim bölgelerine dağılan AK Parti milletvekilleri, farklı kesimlerin nabzını tuttu. İlk izlenimlere göre vatandaşın gündeminde ekonomik sıkıntı ve koronavirüs salgınının getirdiği olumsuzluklar bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerine seçim bölgelerinde kapı kapı dolaşmaları talimatını vermişti. Bunun üzerine AK Parti yönetimi, milletvekillerine bir planlama doğrultusunda yaz boyunca saha çalışması programı çıkardı. Milletvekilleri kendi illerinde, büyükşehirlerde ise sorumlu oldukları ilçelerde, kanaat önderleri, STK’lar, eski siyasetçiler, esnaf ve iş dünyası başta olmak üzere farklı kesimlerle görüşmeler yapmaya başladı. Milletvekillerinin iki haftalık saha ziyaretlerinden edindikleri ilk izlenimlere göre, vatandaşın iki ana gündeminin ekonomik sıkıntı ve COVID-19 salgının getirdiği olumsuzluklar olduğu belirtildi.  Bu görüşmelerde, ekonomide yeni adımların atılması gerektiği gündeme geldi. Ayrıca son dönemde artan koronavirüs vakalarının özellikle hizmet sektörünü endişelendirdiği, yeniden bir kapanmaya gidilmesi hâlinde zor durumda kalacakları, kapanma yerine aşısızlara kısıtlama getirilmesini istedikleri tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...