HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emekli maaş farklarının yatırılacağı tarih belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: TRT Haber
Emekli maaş farklarının yatırılacağı tarih belli oldu
Memur, Emekli, Maaş, Fark, Haber

GÜNDEM Haberleri  / TRT Haber

Emekli, dul, yetim, vazife malulü ve malul aylığı alanlar 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek. Ödemeler, kayıtlı olunan bankadan veya PTT şubelerinden alınabilecek.

Memur maaşlarına uygulanacak olan toplu sözleşme ile birlikte yapılan zam yüzde 7,5'e yükseltilirken, yüzde 5 olan memur ve memur emeklisi maaşları için arada oluşan 2,5 puanlık fark ödemesi yapılacak. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, harp ve vazife malullerinin 2021 yılı ek ödemeleri ile emekli sandığı kapsamındaki emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların 2022 yılı Ocak ayı zam farklarının ödenmesi ile ilgili açıklamada bulundu.

FARK ÖDEMESİ 27 OCAKTA YAPILACAK

Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre, 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere  emekli, malul, vazife malulü, dul ve yetim aylığı alanların aylık maaşlarında oluşan 2,5 puanlık fark tutarları 27 Ocak'ta ödenecek.

Emekli maaş farklarının yatırılacağı tarih belli olduMemur maaşları ve memur emeklisi maaşlrı arasında oluşan 2,5 puanlık fark ödemeleri 27 Ocakta yapılacak.

BANKA VE PTT ŞUBELERİ

Yapılacak ödemelerin, aylık aldıkları banka ve PTT şubelerindeki hesaplarına yatırılacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...