HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'u kar fırtınası vurdu: Trakya istikametinden araç girişi durduruldu

Düzenleyen: /
İstanbul'u kar fırtınası vurdu: Trakya istikametinden araç girişi durduruldu
İstanbul, Ali Yerlikaya, Trakya, Haber

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kent genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların İstanbul'a girişine izin verilmeyeceğini açıkladı. Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar yarın 08.00e kadar durduruldu. Alışveriş merkezlerinin kapanış saati ise 19.30'a çekildi.

Yoğun kar yağışı İstanbul'da etkili olmaya devam ediyor. AFAD ve MGM'den uyarılar peş peşe gelirken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Trakya’dan İstanbul’a gelen tüm araç girişlerinin durdurulduğunu açıkladı.

İSTANBUL'A GİRİŞLER YASAKLANDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından İstanbul için sürekli uyarılarda bulundu. Yerlikaya ilk yaptığı paylaşımda, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında, nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailerin saat 15:30’da son ereceğini duyurmuştu.

Sonraki paylaşımlarında vatandaşları dışarıya çıkmamaları konusunda uyaran Yerlikaya, Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat edenlerin şehre girişlerini izin verilmeyeceğini duyurdu.

OTOGARLARDAN ÇIKIŞLAR DURDURULDU

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından bir açıklama daha yayınladı. Yerlikaya, "Kıymetli hemşerilerim, ilimizde Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar yarın 08.00’e kadar durdurulmuştur" ifadelerini kullandı.

 

İstanbul'u kar fırtınası vurdu: Trakya istikametinden araç girişi durduruldu

İSTANBUL HAVALİMANI'NA GİDEN YOLLAR ULAŞIMA KAPANDI

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle İstanbul Havalimanı'na giden yollar ulaşıma kapandı.

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, hava ulaşımını da olumsuz etkiledi. İstanbul Havalimanı uçuşlara kapatılırken, havalimanı yolunda da kar yağışı nedeniyle araçlar mahsur kaldı. Bazı vatandaşlar araçlarını iterek kar birikintisinden çıkarmaya çalıştı. Bazı sürücüler ise kar yağışı ve tipiden kaçarak havalimanı otoparkına sığındı.

İstanbul'u kar fırtınası vurdu: Trakya istikametinden araç girişi durduruldu

E-5 KARAYOLU TRAFİĞE KAPANDI

Beylikdüzü - Büyükçekmece arasında E-5 Karayolu trafiğe kapandı. Çok sayıda araç yolda mahsur kalırken, ekiplerin yolu açma çalışması sürüyor.

AVM'LERİN KAPANIŞ SAATİ ERKENE ÇEKİLDİ

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Vali Yerlikaya, "İlimizdeki yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle alışveriş merkezleri (AVM) bu akşam itibarıyla 19.30’da kapatılacaktır. Hemşehrilerime sabır ve anlayışları için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...