Adana'da torbacı operasyonu! 1 kilo 590 gram bonzai ele geçirildi: 4 kişi gözaltında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana'da torbacı operasyonu! 1 kilo 590 gram bonzai ele geçirildi: 4 kişi gözaltında

GÜNDEM Haberleri

 Adana’da zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 1 kilo 590 gram bonzai, 62 gram bonzai ham maddesi ve 3 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı’ diye bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi’nde satış yaptığı polis tarafından belirlenen Şerif Mehmet K., Alattin P., Çölhan K. ile Soner K.’nin yakalanması için adreslerine operasyon düzenlendi.

Operasyonda 4 şüpheli de gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 1 kilo 590 gram bonzai, 62 gram bonzai ham maddesi, 1,27 gram esrar, hassas terazi ile 3 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Şerif Mehmet K. ile Alattin P. tutuklandı, Çölhan K. ve Soner K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...