Afyonkarahisar'da karbonmonoksit faciası! 4 kişi zehirlendi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Afyonkarahisar'da karbonmonoksit faciası! 4 kişi zehirlendi

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte sobalar yakıldı ancak bazen bu durum kötü sonuçlara neden olabiliyor. Afyonkarahisar'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 4 kişi zehirlendi ve hastaneye kaldırıldı.

Kışın gelmesiyle birlikte yakınlar sobalar çoğu zaman faciaya neden olabiliyor. Buna bir örnek de Afyonkarahisar'da yaşandı. Ataköy Mahallesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini fark eden K.O. durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekiplerce hastaneye kaldırılan K.O, buradaki tedavisinin ardından Eskişehir'e sevk edildi.

1 KİŞİNİN DURUMU CİDDİ

K.O'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Beyyazı beldesinde de A.A., eşi H.A. ve kızı F.A. sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen ekiplerce baba anne ve kızı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.A. ve H.A. müdahalenin ardından Eskişehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...