Akrep ve kertenkele yiyebiliyor! Ölümcül böcek vatandaşın camına geldi, korku dolu anlar kameraya yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Elazığ'da bir vatandaş yaşadığı evin camında etçil ve tehlikeli bir tür olan sarıkız örümceğini fark etti. Yaşadıkları panik anlarını ve sarıkız örümceğini cep telefonu kamerasına kaydetti.

Elazığ’da bir vatandaşın penceresinde fark ettiği etçil sarıkız örümceği paniğe neden oldu. Vatandaş o anları cep telefonu kamerasına kaydederken örümceğin büyüklüğü dikkatlerden kaçmadı. Gördükleri anda paniğe kapılan ev sahipleri ne yapacağını bilemedi.

ET YİYEN ÖRÜMCEK EVİN CAMINDA GÖRÜLDÜ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Karteldere köyünde bir vatandaş, penceresinin sinekliğindeki etçil sarıkız örümceğini görüntüledi. Eve girmeye çalışan örümcek, paniğe neden oldu. Vatandaş örümceği pencereden uzaklaştırdı.
Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde görülen sarıkız örümceği, et yiyen örümcek olarak biliniyor. Zehirli olan ve havaların ısınmasıyla ortaya çıkan sarıkız örümceği 13 santimetre uzunluğa kadar ulaşabiliyor ve zıplıyor. Zehriyle bir insanı ölüme götürebileceği belirtilen örümceğin akrep ve kertenkele ile beslendiği biliniyor. Zehirli ısırığı ile beraber insanı öldürebilecek bir güçte olduğu biliniyor. Havalar ısındığı için ortaya çıkan bu örümcek türü, tüm Elazığ halkında korku ve paniğe neden oluyor.

Akrep ve kertenkele yiyebiliyor! Ölümcül böcek vatandaşın camına geldi, korku dolu anlar kameraya yansıdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...