Akrepleri, yılanları evcilleştirdi, örümcekle yaptığına kimse inanamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akrepleri, yılanları evcilleştirdi, örümcekle yaptığına kimse inanamadı

Hayatın İçinden Haberleri

Adana'da bir vatandaşın akrebe ip bağlayıp gezdirdiği ve sarı kız örümceği ile sohbet ettiği görüldü. Bu tehlikeli türler ile beraber yaşadığını ifade eden Osman Yüksel'i görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Adana'da yaşayan Osman Yüksel isimli vatandaşın akrebe ip bağlayıp gezdirdiği ve örümcek ile sohbet ettiği anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. Havaların ısınmasıyla akrep ve yılanların artış gösterdiğini söyleyen Yüksel bir arada yaşamayı örendiklerini vurguladı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kozan ilçesine bağlı Velicanlı Mahallesi'nde havaların ısınması ile birlikte akrep, sarıkız örümceği ve yılanlar ortaya çıkmaya başladı. Siyah akrebin zehirli iğnesine ip bağlayıp gezdiren Osman Yüksel'in gece evine gelen ve etçil olarak bilinen sarı kız örümceği ile sohbeti ise cep telefonu kamerasına yansıdı. 

"YILANLARLA AKREPLER EVCİL OLDU"

Bu sene mahallelerinde çok sayıda tehlikeli tür olarak bilinen akrep, yılan ve sarı kız örümceği görüldüğünü aktaran Osman Yüksel, hayvanların kendilerine zarar vermediğini, onlarla bir arada yaşamaya başladıklarını kaydetti.

Akrepleri, yılanları evcilleştirdi, örümcekle yaptığına kimse inanamadı

Her taşın altından akrep çıktığını anlatan Yüksel, “Bu yıl çok yağmur yağdı. Her taşın altından akrep, yılan, sarı örümcek çıkıyor. Bunları evcil hayvan gibi yaptık. Yılanlarla, akrepler evcil oldu, kimseyi sokmuyor da. Bir iki tane değil, her yerde taşın altında var. Yollarda yılan çok. Biz de böyle bir arada yaşıyoruz” dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...