Ankara’da aynı gün içinde ikinci komşu dehşeti: Ölü ve yaralılar var!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ankara’da aynı gün içinde ikinci komşu dehşeti: Ölü ve yaralılar var!

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara’da aynı gün ikinci komşu katliamı yaşandı. Keçiören ilçesinde gürültü nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada öfkeli komşu altı kişiye birden kurşun yağdırdı. Korkunç olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde öğle saatlerinde yaşanan komşu kavgasında kan akmış, 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Sincan ilçesinde yaşlı bir adam üst kat komşularını kurşuna dizmiş, olayda 5 kişi hayatını kaybetmişti.

Komşu katliamında adres yine Başkent oldu. Keçiören'in Sancaktepe Mahallesinde yaşanan olayda, iddiaya göre binada devam eden tadilat nedeniyle komşular arasında tartışma çıktı.

SİLAHINA SARILDI

Gürültü tartışması bir anda silahlı kavgaya dönerken belindeki tabancaya sarılan öfkeli komşu Recep Ö. dehşet saçtı.

Kurşunların hedefi olan Kerim Tokgöz, Fatma Ö., E.T., Z.T., M.T ve H.T.’yi ağır yaralandı.

Ankara’da aynı gün içinde ikinci komşu dehşeti: Ölü ve yaralılar var!

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken ağır yaralı Kerim Tokgöz tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavisi sürüyor.

KATİL KOMŞU ARANIYOR

Öte yandan katil zanlısı komşunun ruhsatsız tabancayı olay yerinde bırakarak motosiklet ile kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...