Asayiş operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Asayiş operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Malatya'da son 1 haftada yapılan operasyonlarda 50 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 6 tanesi tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiperi kent genelinde asayişin ve kamu düzeninin devamını sağlamak, vatandaşın malı ve canını koruma için geniş çaplı operasyonlar düzenledi.

Son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 37 adet uyuşturucu hap, 27, 75 gram uyuşturucu madde, 2 adet ruhsatsız tüfek, 13 adet kaçak cep telefonu, 60 bin adet kaçak makaron, 1 adet kesici alet, 2 adet kurusıkı tabanca, 3 çalıntı motor ele geçirildi.
Operasyonlarda silahlı tehdit ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması yağma (gasp ) olaylarına karıştıkları belirlenen 3 kişi ile çeşitli suçlardan aranmaları bulunan yaklaşık 50 kişi gözaltına alındı.

Polis merkezinde işlemleri tamamlanan zanlılardan adliyeye sevk edilen 6 şahıs tutuklandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...