Bahçelievler'de korku dolu anlar! Kolonu patlayan bina mühürlendi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bahçelievler'de korku dolu anlar! Kolonu patlayan bina mühürlendi

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Bahçelievler'de 4 katlı binanın alt katındaki dükkanın kolonu patladı. Bina boşaltılarak mühürlenirken, bina sakinleri belediye tarafından geçici olarak otele yerleştirildi.

Bahçelievler'de bodrum katındaki bir kolonu patlayan 5 katlı bina tahliye edilerek mühürlendi. ​​​​ Gece saatlerinde Şirinevler Mahallesi Mahmutbey 13. Sokak'ta 5 katlı binanın bodrumunda bulunan marangoz atölyesindeki bir kolon patladı. Kolondan düşen betonlar atölyeye yayıldı.

APARTMAN MÜHÜRLENDİ

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine Bahçelievler Belediyesi ekipleri apartmanda inceleme yaptı. Binada oturanları tahliye eden ekipler, risk bulunduğu gerekçesiyle apartmanı mühürledi. Bazı bina sakinleri belediye tarafından otellere yerleştirilirken, bazıları da kendi imkanlarıyla yakınlarının yanına gitti.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Zabıta ekipleri, binanın çevresine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Apartman sakinlerinden Rasim Emek, gazetecilere, oturdukları binanın 27 yıllık olduğunu, sadece bir kolonda hasar bulunduğunu belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yaptığı tesisten şüpheleniyoruz. Kazık çakılırken çok titreşim oluyordu." diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...