Bahçelievler'de patlama sonrası can pazarı! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Bahçelievler'de 3 kişinin hayatını kaybettiği doğalgaz patlamasının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Patlamanın ilk dakikalarında sokakta yaşanan can pazarı, durumun dehşetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bahçelievler'de 6 katlı bir binada meydana gelen doğalgaz kaynaklı patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükselirken, patlama anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Sokakta yaşana can pazarı, patlamanın şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Patlama nedeniyle park halindeki araçlar da hasar görürken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Valilikten yapılan son açıklamada, "Bahçelievler ilçesinde doğalgaz sıkışması nedeniyle olduğu değerlendirilen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 3’e yükselmiştir. Olayda yaralanan 3 vatandaşımızın tedavileri ise kaldırıldıkları hastanelerde devam etmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız: Özgür Çoban, Ömer Özdemir, Ahmet Bal" ifadelerine yer verildi.

CADDE TEKRAR TRAFİĞE AÇILDI

İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının bitmesinin ardından binanın bulunduğu caddede belediye ekipleri de çalışmalarını tamamladı.

Tedbir amaçlı boşaltılan 45 yıllık binadan yarın karot örneği alınacağı ve raporun sonucuna göre binanın yıkılıp yıkılmayacağı öğrenildi.

Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından cadde ise tekrar trafiğe açıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan doğal gaz patlamasına ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...