Bakan Bolat duyurdu! Bir tırda 216,6 kilogram sıvı metamfetamin ele geçirildi: 260 milyon TL değerinde

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Bakan Bolat duyurdu! Bir tırda 216,6 kilogram sıvı metamfetamin ele geçirildi:  260 milyon TL değerinde

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kaçakçılıkla mücadele ekipleri tarafından bir tırda 260 milyon TL değerinde 216,6 kilogram sıvı metamfetamin ele geçirildiğini duyurdu ve uyuşturucu ile mücadelenin devam ettiğini vurguladı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kaçakçılıkla mücadele ekiplerince bir tırda 216,6 kilogram sıvı metamfetamin ele geçirildiğini bildirdi. Bolat, bakanlığın Habur Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri ile Şırnak İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimlerince bir tıra yönelik düzenlenen operasyonda yaklaşık 260 milyon lira değerinde 216,6 kilogram sıvı metamfetamin ele geçirildiğini kaydetti. 

Bakan Bolat, konuya ilişkin X platformu üzerinden yaptığı açıklamada 'Uyuşturucu ile mücadelemiz sürüyor' dedi ve şöyle devam etti:

'Bakanlığımızın Habur Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri ile Şırnak İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü birimlerince bir tıra yönelik müşterek gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık 260 milyon Türk Lirası değerinde 216,6 kilogram sıvı metamfetamin ele geçirilmiştir.

Uyuşturucunun her türüne yönelik mücadelemizi tavizsiz şekilde ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu başarılı operasyon ile zehir tacirlerine büyük darbe indiren Gümrük Muhafaza ekiplerimizi ve Jandarma birimlerimizi tebrik ediyorum.'

https://twitter.com/omerbolatTR/status/1720373175878324430

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...