Bakan Kurum'dan ikinci tur öncesi sandık mesajı: "Cumhur İttifakı bizzat milletin kendisidir"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Kurum'dan ikinci tur öncesi sandık mesajı: "Cumhur İttifakı bizzat milletin kendisidir"

GÜNDEM Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde sandık mesajı verdi. Kurum, "Cumhur İttifakı bizzat milletin kendisidir" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge'den milletvekili seçilen Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde Kadıköy’de Cumhur İttifakı’na dâhil olan partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Sandıkları ve oyları koruma çağrısı yapan Bakan Kurum, "Cumhur İttifakı bizzat milletin kendisidir" dedi.

CUMHUR İTTİFAKI 15 TEMMUZ'DA KURULDU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre Cumhur İttifakı’nın bizzat millet tarafından 15 Temmuz'da meydanlarda kurulduğunu söyleyerek konuşmalarına başlayan Bakan Kurum, "15 Temmuz sadece Cumhuriyet tarihi açısından değil, Türk tarihi açısından da bir dönüm noktasıdır. Çünkü bin yıl önce fethettiğimiz bu topraklar, hiçbir zaman böyle bir ihanete, böyle bir işgal girişimine maruz kalmadı. Cumhurbaşkanımızın çağrısına kulak vererek demokrasisine, istiklaline ve istikbaline sahip çıktı. 251 şehit ve yüzlerce gazi verdik. Kan verdik, can verdik, ter akıttık ama vatanımızı asla teslim etmedik. Bizi o gün bir irade kurtardı; o ittifakın adı Cumhur İttifakı’dır." ifadelerini kullandı.

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Türkiye'nin en kritik seçimi için özveriyle çalıştıklarını söyleyen Bakan Kurum, “15 Temmuz'da nasıl canımızla, kanımızla tüm motivasyonumuzla çalıştıysak, bu seçime de aynı motivasyonla, aynı anlayışla, buradaki kardeşlerimizle, Cumhur İttifakı ile birlikte çalışıyoruz. 14 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımız açık ara birinci olurken, Meclis’te de Cumhur İttifakı olarak çoğunluğu elde ettik. Ben her birinize, yani AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Demokratik Sol Parti ilçe başkanlarımıza göstermiş olduğunuz emeklerden dolayı, bu 40 günlük süreçte kapı kapı dolaşıp, tüm vatandaşlarımıza projelerimizi ve hayallerimizi anlatarak destek olduğunuz için, sandığa güçlü bir şekilde sahip çıktığınız için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...