Bayburt'un tek milletvekili Ateş'ten yerel seçim iddiası: Seçimlerde yine rekor kıracağız

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bayburt'un tek milletvekili Ateş'ten yerel seçim iddiası: Seçimlerde yine rekor kıracağız

Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda Erdoğan’ı 78,8, ikinci turunda ise 82,5 oy oranı ile destekleyen Bayburt'ta heyecan hakim. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlamaya hazırlanan şehrin tek milletvekili Orhan Ateş, "Önümüzdeki yerel seçimlerde de bu başarının devamı gelecek. Rekoru elden bırakmayacağız. Benzer sonucu alacağız. Bayburt’ta yapacağımız iş çok. Hiç durmadan çalışacağız" dedi.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın (Cumartesi) seçimlerde kendisine rekor oy oranı ile destek veren Bayburt ve Gümüşhane’yi ziyaret etmeye hazırlanırken, AK Parti Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, yeril seçimlerde de rekor kıracaklarını söyledi.

Erdoğan’ın vefa turunun önemine dikkat çeken Ateş, “Cumhurbaşkanımız yaklaşık 30 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde de ilk ziyaretini Bayburt’a yapmıştı. O zamanlar lise öğrencisiydim ve okuldan kaçıp Cumhurbaşkanımızı karşılamaya gitmiştik. Bayburt’a 4 araç hediye etmişti, hiç unutmuyorum o günü. Bu destek ezbere bir destek değil” dedi.

Ateş şunları söyledi:

BAYBURT’UN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SADAKATİ YÜKSEK

“Bayburt’un milli ve manevi değerlere sadakati ve bağlılığı çok yüksek. Elbette ki tüm şehirlerimiz böyle ama bizim kentimiz bu konuda biraz daha hassas. Özellikle ‘Z kuşağı’ diye tabir edilen gençlerimiz çok bilinçli. Oy verirken neye oy verdiğini çok iyi biliyor. Kim ne vaat ediyor, ülkeyi ileri mi geri mi götürmek istiyor, bunları iyi ölçüp tartıyor.

Burada teşkilatımızın da emeği çok büyük. Bu sonucun altında kuvvetli bir mutfak çalışması söz konusu. İyi bir ekip var. Sahada gitmediğimiz yer, çalmadığımız kapı, dokunmadığımız gönül kalmadı. Davamızı herkese tüm boyutlarıyla anlattık. Aklında şüphesi olanlara, kırgınlık yaşayanlara sürecin sadece bir seçim değil ‘beka meselesi’ olduğunu belirttik.

BAYBURT HALKI REİSİNİN YANINDA KALE GİBİ DURDU

Kentimizde Cumhurbaşkanımıza çok büyük bir sevgi var. Bu sevginin alt yapısı bulunuyor. Temeli sağlam taşlarla döşeli. Bunun adı aşk. Bizim için çok bir sürpriz olmadı. Her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de halkımız ferasetini gösterdi ve reisinin yanında kale gibi durdu. Önümüzdeki yerel seçimlerde de bu başarının devamı gelecek. Rekoru elden bırakmayacağız. Benzer sonucu alacağız. Bayburt’ta yapacağımız iş çok. Hiç durmadan çalışacağız.”

2’NCİ TURDA OYLARINI ARTIRMIŞTI

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda Bayburt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 78,8, ikinci turunda ise 82,5 oy oranı ile desteklemişti. Bayburt'u ilk turda yüzde 74,4, ikinci turda ise 78,5 oy ile Gümüşhane takip etmişti.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ali 7 Temmuz 2023 08:47

toplam nüfusunuz nedir seçime seçmen sayısı oranı olarak ne kadar katkısı var

Sonraki Haber Yükleniyor...