Bilecik'te feci kaza! Otomobilin çarptığı işçi servisi devrildi, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bilecik'te feci kaza! Otomobilin çarptığı işçi servisi devrildi, çok sayıda yaralı var

GÜNDEM Haberleri

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aynı yöne doğru ilerleyen servis minibüsüne çarptı. Kazanın etkisiyle servis devrildi ve 11 kişi yaralandı.

İşçi dolu servis kaza yaptı ve yürekler ğaza geldi.  Seyir halindeki otomobil, Bilecik-Bozüyük kara yolu Demirköy köyü mevkisi yakınında aynı yöne giden Mehmet Samet Akgün'ün kullandığı minibüse arkadan çarptı.

SÜRÜCÜLER VE 9 KİŞİ YARALANDI

İşçilerin bulunduğu minibüs, çarpmanın etkisiyle devrildi. Kazada sürücüler ile araçlardaki 9 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

ULAŞIMA KAPANAN YOL AÇILDI

Sağlık ekiplerince Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bir süre ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...