Binali Yıldırım'dan Kur'an yakan provokatörlere tepki: Bunların Allah korkusu yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Binali Yıldırım'dan Kur'an yakan provokatörlere tepki: Bunların Allah korkusu yok

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılması eylemlerini eleştirdi. Yıldırım "Kutsallarımıza hakaret edenlerin, Kur'an-ı Kerim yakmaya kalkanların maalesef geçmişlerine baktığımızda dinden, diyanetten, Allah korkusundan uzak olduklarını görüyoruz" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, memleketi Erzincan'a gitti. Yıldırım, eski Erzincan Belediye Başkanı ve hayırsever iş adamı Yüksel Çakır ile ailesi tarafından inşa edilen Çakıroğlu Camii ile Fatma-Talat Çakır 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun açılışına katıldı. 

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, İsveç'te Kur'an yakan provokatörlere tepki gösterdi. Okul öncesi çocuklara dini eğitim verilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Binali Yıldırım "Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgileri ile peygamber ve Allah sevgisinin öğretildiği nesiller yetiştirildiği takdirde bugün insanlığını karşı karşıya olduğu birçok mesele ve olumsuzluğu da kaldırmış oluruz. Bugün haksız yere insanları katledenlerin, kutsallarımıza hakaret edenlerin, Kur'an-ı Kerim yakmaya kalkanların maalesef geçmişlerine baktığımızda dinden, diyanetten, Allah korkusundan uzak olduklarını görüyoruz" dedi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve okunan duanın ardından caminin açılışı yapıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...