Binali Yıldırım'ın acı kaybı: Eniştesini son yolculuğuna uğurladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Binali Yıldırım'ın acı kaybı: Eniştesini son yolculuğuna uğurladı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, acı haberle sarsıldı. Yıldırım'ın eniştesi Mustafa Vural hayatını kaybetti.

Binali Yıldırım’ın eniştesi Mustafa Vural'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Vural’ın cenazesi İstanbul Ümraniye’de Hz. Ali Camii’nde ikindi namazını müteakiben kaldırılırken, merhum Kocatepe Mezarlığı’na defnedildi.

PROGRAMLARINI İPTAL ETTİLER

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ın vefat eden eniştesi Mustafa Vural'ın cenazesinin bugün İstanbul Ümraniye'de Hz. Ali Camii'nde ikindi namazını müteakiben kaldırıldı. 

Erzincan'da yapımı devam eden Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Müze-Kütüphane inşaatında bugün incelemede bulunacakları duyurulan AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır; Mustafa Vural'ın vefat haberini alınca programlarını iptal ederek cenazeye katılmak üzere Erzincan'dan İstanbul'a hareket etti.

YILDIRIM'DAN DUYGULANDIRAN KONUŞMA

Cenazede kısa bir konuşma yapan Yıldırım, "Eniştemiz Mustafa Vural’ın ahirete irtihali dolayısıyla teşrif eden bütün cemaate dostlara kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bize düşen Cenab-ı Hakk’ın rızasına muvafık olarak ömrümüzü sürdürmek, iman ile bu dünyadan edebi ahiret hayatına göç etmektir. Aslında dünya hayatı bizim önümüzde geçici bir süredir, ahiret hayatı bakidir. Rabb’im Mustafa’nın seyahatini hasenatına tebdil eylesin. Memleketimiz, milletimiz için, istiklalimiz için gece gündüz demeden çalışan kahraman polislerimize, askerlerimize güç versin. Şehitlerimize rahmet eylesin. Geçirdiğimiz kaza vesilesiyle uzaktan yakından bildiğimiz bilmediğimiz birçok kardeşimiz duasıyla bizlere destek oldu. Bugün o günlere göre çok daha iyiyiz" dedi.

Cenazeye Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da çelenk gönderdiği görüldü. Vural’ın naaşı, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Mezarlığı’na defnedildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...