Binali Yıldırım Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Binali Yıldırım Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi

GÜNDEM Haberleri

Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin son bilgileri aktaran AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yıldırım'ın gözetim altında tutulduğunu, hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Azerbaycan’ın programı için Karabağ’a giden Binali Yıldırım ve aynı araçta bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım kaza geçirdi.

Aracın Cebrayıl’den dönüşte virajı alamayarak kaza yaptığı öğrenilirken Sözcü Çelik son durumu paylaştı.

Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle:

"Dönüş yolunda bu üzücü kaza meydana geldi. Havaalanına geldik, Cumhurbaşkanımızı uğurladık ve biz Efkan Beyle beraber hastaneye geldik. Azerbaycan Sağlık Bakanımız Teymur Bey hastanedeydi zaten. Büyükelçimizle birlikte, burdaki doktorlardan, başhekim arkadaşımızdan bilgi aldık. Allah'a şükürler olsun ki ciddi bir durum yok. Şamil Bey'i gördük, onunla konuştuk. Binali Bey'in istirahatı devam ediyordu, onu da birazdan göreceğiz. Hekim arkadaşlarımızın söylediği şey; herhangi şekilde hayati tehlikesi olan yok. Durumları iyi.

Binali Yıldırım Azerbaycan’da trafik kazası geçirdi

TÜRKİYE'DEN AMBULANS UÇAK GELİYOR

Türkiye'den bir ambulans uçak yola çıktı, birkaç saat içerisinde burada olacak. Eğer doktorlar 'Durum stabil, ayrılabilirsiniz' derlerse ambulans uçakla birlikte Türkiye'ye geçeceğiz. Ama 'Hastaların biraz daha gözetim altında bulunması gerekiyor' derlerse, o zaman buradaki doktorlarımızın tavsiyelerine uyacağız. 

Şu anda gözüken durum, sayın bakanımızla beraber değerlendirme yaptık, durumları gayet iyi, ciddi bir sıkıntı gözükmüyor ama tabii ki tedbir gereği sabaha kadar gözetim altında tutmak istiyorlar. Tabii ki biz de doktorların tavsiyesine uyacağız.

'ŞÜKÜRLER OLSUN DURUMUMUZ İYİ'

Kazanın ardından gözetim amaçlı hastaneye kaldırılan Binali Yıldırım sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

https://twitter.com/BY/status/1583155677484097536         

Yıldırım paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum."

BAKAN KOCA'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Öte yandan Binali Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Azerbaycan ziyaretinde olan Sn. Binali Yıldırım’ın korumasıyla milletvekili arkadaşımız Şamil Ayrım’ın da bulunduğu aracı kaza yaptı. Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1583145028435615744             

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...