Böyle yüzsüzlük görülmedi: Zabıtaya yakalanan dilenci 10 dakika sonra işime döneceğim dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Böyle yüzsüzlük görülmedi: Zabıtaya yakalanan dilenci 10 dakika sonra işime döneceğim dedi

GÜNDEM Haberleri

Tekirdağ'da zabıta ekiplerinin yaptığı denetim sayesinde dilenciler yakalandı. Yapılan işlemlerin ardından serbest bırakılan dilencilerden birinin 10 dakika sonra işime döneceğim demesi duyanları şaşkına çevirdi.

Tekirdağ'da zabıta ekiplerinin denetimiyle yakalanan dilencilerden birinin açıklaması şaşkınlığa yol açtı.

İhlas Haber Ajansının haberine göre, Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediye zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde halkın duygularını sömüren dilencilerden bin 400 TL para çıktı. Yakalanan bir dilenci, günde 400-500 lira kazandığını kazandığını belirtti.

Süleymanpaşa kent merkezinde bulunan cami önlerinde dilencilik yaparak vatandaşların duygularını sömüren dilenciler, zabıta tarafından yakalandı. Dilencilerin birçoğu insanları daha kolay etkilemek için küçük çocukları kullanıyor.

10 DAKİKA SONRA YİNE DİNLENECEKMİŞ

Dilencilerden biri 10 dakika sonra dilenmeye devam edeceğini belirtirken, başka bir dilenci ise günde 400-500 TL arası para kazandığını anlattı. Yakalanan dilenciler Süleymanpaşa Belediye Zabıta Müdürlüğüne getirilerek üst aramasından ve kimlik kontrolünden geçirildi. Dilenciler, dilencilik yapmamaları konusunda uyarılarda bulunulurken, dilencilerin üst aramasından çıkan bin 400 TL kamuya geçirilmek üzere encümene havale edildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...