Bursa'da 12 yaşındaki ortaokul öğrencisinden dehşet! Arkadaşını bıçakladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bursa'da 12 yaşındaki ortaokul öğrencisinden dehşet! Arkadaşını bıçakladı

GÜNDEM Haberleri

Bursa’da ortaokul 6.sınıf öğrencisi ile 10. sınıf öğrencisi arasında okulda bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Okulda öğretmenlerin araya girmesiyle durdurulan tartışma okul çıkışı ikilinin karşılaşmasıyla yeniden başladı. Tartışma kısa sürede küfürlü kavgaya dönerken. 12 yaşındaki öğrenci arkadaşını bıçaklayarak yaraladı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 12 yaşındaki 6.sınıf öğrencisi Yusuf E. ve 10.sınıf öğrencisi Berat A. okul içinde küfürleşerek tartıştı. Diğer arkadaşlarının ve öğretmenlerin araya girmesiyle öğrencilerin tartışması büyümeden yatıştırıldı. Okuldan çıktıktan sonra tekrardan karşılaşan ikili, bir anda yeniden tartışmaya başladı.

Bursa'da 12 yaşındaki ortaokul öğrencisinden dehşet! Arkadaşını bıçakladı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Berat A., yanında getirdiği bıçak ile Yusuf E.’yi kalça kısmında bıçakladı. Yusuf E. kanlar içerisinde yerde kalırken ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya yaptığı ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. 
Polis ekipleri ise şüpheli Berat A.’yı yakalamak için soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...