Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Market çalışanları ile kavga eden müşteriler tutuklandı

Market çalışanları ile kavga eden müşteriler tutuklandı

İstanbul Esenyurt'ta bir kadın müşteri, banka kartında yetersiz bakiye olması sebebiyle kendisine ürün satmayan market çalışanları ile kavga etti. Ardından akrabaları ile marketi basan kadın ve bir yakını gözaltına alındı. İkili, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Kaydet
a- | +A

İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Bağlarçeşme Mahallesi, 1.157 Sokak'ta bulunan bir markette gergin anlar yaşandı. Bir müşteri ile kasiyer arasında banka kartında yetersiz bakiye sebebiyle tartışması çıktı. Öfkeyle marketten ayrılan müşteri, akraba ve arkadaşlarını da yanına alarak geri geldi. Ardından ortalık savaş alanına döndü.

Market çalışanları ile kavga eden müşteriler tutuklandı
Başlık ResmiMarket çalışanları ile kavga eden müşteriler tutuklandı

BİRİ KADIN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, saldırganlara biber gazıyla müdahale etti. Müşteri Gülsüm Ç. ve Ayhan Y. gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. İkili, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Market çalışanları ile kavga eden müşteriler tutuklandı
Başlık ResmiMarket çalışanları ile kavga eden müşteriler tutuklandı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.