Market çalışanları ile kavga eden müşteriler tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Esenyurt'ta bir kadın müşteri, banka kartında yetersiz bakiye olması sebebiyle kendisine ürün satmayan market çalışanları ile kavga etti. Ardından akrabaları ile marketi basan kadın ve bir yakını gözaltına alındı. İkili, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Bağlarçeşme Mahallesi, 1.157 Sokak'ta bulunan bir markette gergin anlar yaşandı. Bir müşteri ile kasiyer arasında banka kartında yetersiz bakiye sebebiyle tartışması çıktı. Öfkeyle marketten ayrılan müşteri, akraba ve arkadaşlarını da yanına alarak geri geldi. Ardından ortalık savaş alanına döndü. 

Market çalışanları ile kavga eden müşteriler tutuklandı

BİRİ KADIN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri, saldırganlara biber gazıyla müdahale etti. Müşteri Gülsüm Ç. ve Ayhan Y. gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. İkili, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Market çalışanları ile kavga eden müşteriler tutuklandı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...