Emek hırsızları yine iş başında! Kendilerini polis ve savcı olarak tanıttılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emek hırsızları yine iş başında! Kendilerini polis ve savcı olarak tanıttılar

GÜNDEM Haberleri

Sivas'ta dolandırıcılar bir vatandaşı, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak tam 500 bin TL dolandırdı. Ekiplerin 3 ilde yaptıkları eş zamanlı operasyonlarla yakalanan dolandırıcılar cezaevine gönderildi.

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan ve Sivas'ta bir vatandaşı 500 bin TL dolandıran şahıslar yakalanarak cezaevine gönderildi. Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Sivas'ta bir vatandaşı arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan ve “Adınız terör örgütleri listesine karışmış” diyerek bir vatandaşı 500 bin TL dolandıran iki kişiyi yakalayarak cezaevine gönderdi.

PAROLA VATAN

Polis ve savcı olarak kendilerini tanıtan dolandırıcılar, "Adınız terör örgütleri listesine karışmış, biz bir operasyon yapacağız, bize yardımcı olmanız gerekiyor, evinize Komiser bir arkadaş gelecek, size 'vatan' parolasını söyleyecek, evinizde bulunan ziynetleri ona verin, akşam 17.00’de operasyon bitiminde size getireceğiz" diyerek 1 vatandaşın tam 500 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını alarak dolandırdı.

Emek hırsızları yine iş başında! Kendilerini polis ve savcı olarak tanıttılar

3 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR YAPILDI

Ekipler, Sivas, Gaziantep ve Aksaray'da dolandırıcılara yönelik eş zamanlı operasyonlar yaptı.

Emniyet güçleri tarafından yakalanan C.C.D ve C.B'nin kaldıkları evde yapılan aramada; 2 adet 7.65 mm çapında tabanca, 12 adet 7.65 mm çapında fişek, 18.000 TL para, 7 adet cep telefonu, 10 adet sim kart yuvası, 4,07 gram metamfetamin ele geçirildi.

Polisin olaya ilişkin yakaladığı 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü yapılan operasyonla ilgili video hazırlayarak vatandaşları uyardı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...