Eşine cinsel içerikli mesaj atan arkadaşa mide bulandıran tuzak!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eşine cinsel içerikli mesaj atan arkadaşa mide bulandıran tuzak!

GÜNDEM Haberleri

Eşine cinsel içerikli mesaj atan arkadaşını darp edip, cinsel eylemde bulunarak o anları kayıt altına aldı! 'Amacım ders vermekti' diyen zanlının mahkemede anlattıkları mide bulandırdı. Zanlı "yağma, cinsel saldırı, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, özel hayatın ihlali, silahla yaralama" suçlarından yargılanıyor.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; İddiaya göre, Kocaeli'nde yaşayan H.Z., arkadaşı M.Y.'nin eşi F.Z.'ye cinsel içerikli mesajlar attığını gördü. Öfkelenen H.Z., komşusu ile plan yaparak, M.Y.'den intikam almak istedi. H.Z., eşinin telefonundan M.Y.'ye mesaj atarak evine davet etti, bu sırada kendisi ve komşusu Ü.Y. ise odaya saklandı. İddiaya göre, M.Y. yatak odasına geçtiği esnada ortaya çıkan H.Z. onu darp etti ve cinsel eylemde bulundu. M.Y.'nin bu anları gizlice kayda aldığı da öğrenildi.

OTOMOBİLİNİ EŞİNİN ÜZERİNE GEÇİRDİ

Zanlı H.Z., M.Y.'in eşiyle de iletişime geçti. Eşine, M.Y.'nin tefecilere borcu olduğunu, söz konusu borcu ödeyebilmek için paraya ihtiyaç olduğunu söyledi. M.Y.'nin eşi H.Z.'ye 21 bin TL değerinde ziynet eşyası verdi. H.Z., M.Y.'nin otomobilini de eşi F.Z.'nin üzerine devrettirdi. Bu olayların ardından M.Y., polis merkezine giderek H.Z.'den şikayetçi oldu. Konuya ilişkin inceleme başlatan polis şüphelileri gözaltına aldı.

MAHKEMEDE HER ŞEYİ ANLATTI

H.Z. hakkında "Yağma, cinsel saldırı, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, özel hayatın ihlali, silahla yaralama" suçlarından dava açıldı. Tutuklu sanık H.Z., Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. 

"ŞUURUMU YİTİRDİM"

Savunması yapan H.Z., M.Y.'nin aile dostları olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz temmuz ayında kendi ailesi ve M.Y.'nin eşi ile birlikte Hatay'a gittiklerini, M.Y.'nin ise Kocaeli'de kaldığını söyleyen H.Z. "Eşimle telefonla konuştuğumuzda M.Y.'nin kendisine cinsel içerikli mesaj gönderdiğini söyledi. Eşim bu mesajları bana da gönderdi. M.Y.'ye herhangi bir şey söylemedim. Şuurumu yitirdim, kabullenemedim. Çok sinirlendim ve eşimin Kocaeli'ye gelmesini istedim" dedi.

"PLAN KURDUM"

Eşi F.Z.'nin Hatay'dan Kocaeli'ye döndüğünde onu almak için M.Y. ile birlikte otogara gittiklerini kaydeden H.Z., "M.Y., eşim ve çocuklarla birlikte eve gittik. M.Y. kahvaltı yaptıktan sonra evden ayrıldı, daha sonra eşime 'Hadi' diye mesaj attı. Eşime, 'Bundan sonrası bende' dedim. 

"CİNSEL EYLEM GERÇEKLEŞTİRİP VİDEOYA ALDIM"

M.Y.'ye, eşinin telefonundan mesaj attığını ve eve davet ettiğini dile getiren H.Z., savunmasına şöyle devam etti:
"Planım, M.Y.'nin eşimle buluşmayı istediği saatte karşısına çıkmaktı. M.Y. eve geldiğinde ben banyoya saklandım. Komşum Ü.Y.'ye de birkaç mesajı göstererek, ben kontrolden çıkarsam yanımda durmasını ve olanları kameraya çekmesini istedim. Ü.Y. ile evde saklandık. Çocuğumun oyuncak silahını göz dağı vermek amacıyla Ü.Y. beline taktı. M.Y. yatak odamda çıplak vaziyette yatıyordu. 'Ne yapıyorsun lan burada' diye seslendim. Öfke kusmaya başladım, vurdum. Yalvarıp yakarmaya başladı. Ü.Y., M.Y.'yi darp etmedi. Yine göz korkutma amacıyla M.Y.'nin arabasının anahtarını Ü.Y.'ye verip 'Sakla' dedim. Ü.Y. anahtarı alıp evden çıktı. Bu esnada M.Y.'ye cinsel eylem gerçekleştirdim ve videoya aldım. Amacım eşime kötü niyetle yaklaşan M.Y.'ye ders vermekti" ifadelerini kullandı.

Yaşanılanları ve tehdit edildiğini söyleyen M.Y "Eşime gerçeği anlatıp şikayetçi oldum" şeklinde konuştu. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...