Evlat nöbetindeki Bedriye anne oğluna seslendi: 'Kurban olayım evine dön'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hain terör örgütü PKK tarafından çocuklarının kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin evlat nöbeti sürerken Diyarbakır'da oğlunu bekleyen acılı annelerden biri olan Bedriye Uslu, oğluna çağrı yaparak 'Oğlum Mahmut, beni görüp duyuyorsan askerimize ve polisimize teslim ol. Kim bu ateşi evimize attıysa onlar da inşallah bu acıyı çeker. Kurban olayım oğlum evine dön” dedi.

3 Eylül 2019 tarihinde 43 farklı kentten Diyarbakır’a gelerek dağa kaçırılan çocukları için oturma eylemi başlatan aileler, kavurucu sıcağa rağmen kurdukları çadır içerisinde evlat direnişini bin 450 gündür sürdürüyor.

Evladı Mahmut için HDP önündeki evlat nöbetini kararlılıkla devam ettireceğini söyleyen Bedriye Uslu, çocuğunu alana kadar bir yere gitmeyeceğini ifade etti. Mahmut’a ‘teslim ol’ çağrısında bulunan Uslu şöyle konuştu:

-Her sabah bu çadırın yolunu tutuyorum. Yaz kış demeden, tansiyon hastası olmama rağmen Mahmut için mücadeleme devam ediyorum. Oğlumu alana kadar bu mücadelemden vazgeçmeyeceğim. Oğlum Mahmut, beni görüp duyuyorsan askerimize ve polisimize teslim ol. Kim bu ateşi evimize attıysa onlar da inşallah bu acıyı çeker. Kurban olayım oğlum evine dön.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...