FETÖ'cü Enes Kanter, sonunda itiraf etti! 'FBI tarafından korunuyorum'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
FETÖ'cü Enes Kanter, sonunda itiraf etti! 'FBI tarafından korunuyorum'

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'cü Enes Kanter, New York Post'a (NYPOST) verdiği röportajda, itiraf niteliğinde sözler kullandı. Kanter, skandal ifadeler kullandığı röportajda, "Dünyaya Erdoğan'ın nasıl bir insan olduğunu göstermek istiyorum" diyerek, FBI'yla sürekli temas halinde olduğunu ve 7/24 korunduğunu söyledi. Kanter ayrıca "Beni susturmak için ellerinden geleni yapıyorlar." sözleriyle pes dedirtti.

FETÖ'cü Enes Kanter, Amerikan gazetesi New York Post'a (NYPOST) ihaneti kalem kalem ifade eden bir röportaj verdi. Türkiye ile ilgili açıklamalarının Ankara'yı "rahatsız ettiğini" savunan ve kendisini önemli bir kişiymiş gibi lanse eden Kanter, "Beni susturmak için ellerinden geleni yapıyorlar" dedi. Kanter, röportajda FBI'yla sürekli temas halinde olduğunu ve 7/24 korunduğunu da söyledi.

FBI'YLA TEMAS İTİRAFI

Türkiye tarafından Arananlar Listesi'nde yer aldığını ve Erdoğan hükümetinin başına 500 bin dolar ödül koyduğunu söyleyen FETÖ'cü Kanter; bunun, kişisel güvenlik endişelerini artırdığını belirterek, yerel kolluk kuvvetleri ve FBI ile sürekli temas halinde olduğunu söyledi:

"7/24 korunuyorum. Sesimi yükseltiyorum çünkü o listedeki tek kişi ben değilim. Listede çok sayıda gazeteci, çok sayıda aktivist ve çok sayıda sporcu var ama benim kadar tanınmıyorlar. Onlar çok daha kolay hedefler ve yalnızlar."

https://twitter.com/nypost/status/1613655798151880716

SKANDAL SÖZLERİNE YENİSİNİ EKLEDİ

FETÖ'cü Kanter, Batı'ya tepki göstererek, "Dünyaya Erdoğan'ın nasıl bir insan olduğunu göstermek istiyorum. Batılı liderler yeterince şey yapmıyor. Bu diktatör ile yumuşak top oynuyorlar" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...