Gölcük'ten acı haber: Denize düşen 5 askerden 1'i şehit oldu

Düzenleyen:
Gölcük'ten acı haber: Denize düşen 5 askerden 1'i şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Düzce Gölcük Tersane Komutanlığı'ndan acı haber geldi. Sözleşmeli er Enes Bıyık şehit düştü. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Gölcük Tersane Komutanlığı'nda bir iş kazası meydana geldiğini duyurdu. Kaza sonucunda bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Olay şöyle yaşandı: Saat 11.15 sıralarında tersanede gemi boyayan 5 sözleşmeli er denize düştü. Askerlerden 3'ü hemen kurtarıldı. Dibe giden 2 asker ise güçlükle çıkarıldı. Askerler, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Söz.Elk. Er Enes Bıyık kurtarılamayarak şehit düştü.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "Kahraman silah arkadaşımız Enes Bıyık şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensubu adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim” dedi.

Gölcük'ten acı haber: Denize düşen 5 askerden 1'i şehit oldu

Bıyık'ın İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan ailesine acı haberi askeri personel verdi. Şehidin naaşı yarın yapılan törenin ardından Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii'nden kaldırılacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...