Hafriyat kamyonuyla dehşet saçan genç 8 kez tedavi görmüş

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da babasına ait hafriyat kamyonuyla dehşet saçan genç polisle girdiği kovalamacada onlarca araca zarar vermiş, 9 kişiyi de yaralmıştı. 8 kez Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü belirlenen gencin, anne ve babasını da ezmeye çalıştığı dehşet anların görüntüsü ortaya çıktı.

İstanbul'da Sancaktepe Paşaköy tır garajından, babasına ait hafriyat kamyonunu çalarak dehşet saçan 22 yaşındaki Sezgin A'nın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Uyuşturucu madde etkisindeki genç, anne ve babasıyla tartıştıktan sonra hafriyat kamyonuna binerek ailesinin de içinde bulunduğu araca çarpıp kaçmıştı.

HAFRİYAT KAMYONUYLA DEHŞET SAÇTI

Polis ekiplerinin takibi sırasında 3 polis memuru, 1 bekçi ve birçok vatandaşı yaralayan zanlı kaçırdığı araçla sosyal medyada da görüntüler paylaştı. Hastaneye kaldırılan 2 polis memuru ve 1 bekçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Hafriyat kamyonuyla dehşet saçan genç 8 kez tedavi görmüş

ATAŞEHİR'DE YAKAYI ELE VERDİ

Polis ekipleri, dur ihtarına uymayan Sezgin A. kontrolündeki hafriyat kamyonunun lastiklerine ateş açtı.

Sürücü patlayan lastiklerle kaçmaya devam etti. Ataşehir İnönü Mahallesi'nde bir ara sokakta park halindeki araçlara çarparak sıkışan hafriyat kamyonu sürücüsü Sezgin A., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Hafriyat kamyonuyla dehşet saçan genç 8 kez tedavi görmüş

Öte yandan şahsın kaçırdığı araçla sosyal medyada paylaştığı görüntüler ortaya çıktı.

Hafriyat kamyonuyla dehşet saçan genç 8 kez tedavi görmüş

SABIKALI ÇIKTI

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Sezgin A. ilk ifadesinde olayı hatırlamadığını söyledi. Sezgin A.'nın "mala zarar vermek, trafik güvenliğini tehlikeye atmak ve kasten yaralama" suçlarından sabıkası olduğu tespit edildi.

Hafriyat kamyonuyla dehşet saçan genç 8 kez tedavi görmüş

8 KEZ TEDAVİ GÖRMÜŞ

Öte yandan ehliyeti olmayan Sezgin A.'nın, 8 kez Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü belirlendi. Şüphelinin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.

ANNE VE BABASINI EZMEYE ÇALIŞTI

Dün gece yaşanan olayın ilk anlarında tır garajında bulunan bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde babasına ait hafriyat kamyonunu çalmaya çalışan Sezgin A.'nın kendisine engel olmak isteyen babası İ.H.A'yı darp ederek aracı anne ve babasının üzerine de sürdüğü görüldü.

Yaşanan bu dehşet anlarında uyuşturucunun etkisinde olduğu iddia edilen Sezgin A., hafriyat kamyonuyla kendisine engel olmaya çalışan anne ve babasını defalarca ezmeye çalıştı.

Hafriyat kamyonuyla dehşet saçan genç 8 kez tedavi görmüş

Kamyonla ileri-geri manevralar yapan Sezgin A., babasının kamyonun kapısına tutunmasına aldırış etmeden aracıyla kaçmaya çalıştı.

Yaşanan o dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

VALİLİK AÇIKLADI: 9 KİŞİ YARALI

Valilikten olayla ilgili yapılan açıklamada ise  şu ifadelere ye verildi;

"20.10.2023 tarihi gece saat 02.00 sıralarında 2001 doğumlu S.A’nın kullandığı hafriyat kamyonu Sancaktepe ilçesinde uygulama yapan jandarma ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmıştır. Araç daha sonra, Maltepe ilçesi Büyükyalı köprü altı uygulama noktasında park halindeki emniyet aracına çarparak kaçmaya devam etmiştir.

Hafriyat kamyonuyla dehşet saçan genç 8 kez tedavi görmüş

Şüpheli şahıs, yaklaşık 10 km devam eden kovalamacanın ardından Ataşehir İnönü Mahallesi’nde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Uygulama noktasında ekip aracına çarpma sonucunda; biri polis, biri de bekçi olmak üzere 2 kişi ağır; biri bekçi, 6’sı da sivil olmak üzere toplam 7 kişi ise hafif yaralanmıştır. Olayda yaralanan 9 kişinin tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam etmektedir" 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...